Selamat Datang Wellpad [Sila Logging]  [Daftar Gratis]

Pendidikan Beijing Technology Co, Ltd luar biasa

Cina Sederhana Tradisional China Inggeris Jepun Korea Jerman Vietnam Thailand
Melayu
Tagalog Indonesia Arab
Hari ini:  Khamis kegemaran | Semak
 
Home
 
Syarikat
 
Produk
 
Pembelian
 
Berita
 
E-zine
 
Video
 
Sijil
 
Rekrutmen
 
Mesej
 
Hubungi kami
 
857152432  
chenhongjin1978@hotmail.com  
wellpad@im.tom.com  
bjffjy@yeah.net  
 
Kategori  
Cari
Jarak
Kata kunci
 
 
Beli Terbaru
Tidak ada maklumat yang berpadanan .....
Hubungi kami
Nama:High-Chen Wei Bapak
Telefon:086-0871-8187776/8197796
Fax:086-0871-3100879
Mobile:
Laman web:http://www.bjfflp.com
Alamat:Kunming, China Wuhua Shin Po Street, Lantai 18, Ho
Kodepos:650000

Beri aku seorang anak masih anda anak ajaib

 
Syarikat
 
Beijing luar biasa Teknologi Pendidikan (Kunming) Co, Ltd ditubuhkan pada Januari 2010. Kepimpinan komited untuk pelajar sekolah rendah dan menengah, membaca cepat Steno kefasihan kemahiran dan etiket, peniaga kewangan dan Belajar di teka-teki latihan.
Syarikat menegakkan fokus pada kualiti, nilai penghantaran, prinsip pertama mengajar, untuk menjadi inkubator bagi pemimpin masa depan, rumah dari pertumbuhan yang sihat daripada orang muda, dan realisasi tahap mimpi.
Beijing teknologi luar biasa terhad pendidikan kewajipan syarikat yang ditubuhkan pada bulan Oktober 2008, disenaraikan di Beijing Biro Industri dan Komersial untuk menetapkan kerjasama dengan sekolah-sekolah Beijing lembaga Yi pendidikan. Sekolah didedikasikan untuk bidang pendidikan dan syarikat teknologi tinggi yang mudah, yang mengkhususkan diri dalam membaca cepat terkenal, perkembangan otak seluruh potensi lembaga-lembaga penelitian pendidikan. Pendidikan mempunyai pakar-pakar terkenal banyak, ulama dan pasukan yang kuat pensyarah, penyelidikan dan pasukan pembangunan. Sewa Han Hongyu Cui Luan, Chen Jinming, Guzhen Biao, Jiang Zhifeng puluhan sesi pendidikan dan pakar berwibawa yang lain sebagai perunding pendidikan untuk melakukan kajian isu-isu keutamaan perancangan nasional.
Syarikat untuk meningkatkan tanggung jawab cepat belajar bangsa, untuk membina jenama terkemuka Pendidikan memori berkelajuan China. Kelajuan syarikat saya oleh Lembaga Pusat Pendidikan Sciences Research Fellow - Profesor Jiang Zhifeng, Pengerusi Jawatankuasa Sekolah Dasar Pengajaran - Profesor Cui Lian, presiden Jawatankuasa Profesional mengajar China - Profesor Chen Jinming, perancangan dan topik kajian lima belas , otak kelajuan turun memori penemu - Profesor Wang Xuexian Kementerian Pendidikan menubuhkan Pendidikan Nasional Sains "kelima-lima" Perancangan Task Force "turun otak Pendidikan Penyelidikan dan percubaan," dibangunkan Umum Task Force bahan perisian dan pengajaran, ilmu kepentingan ilmiah, sisi hiburan pembelajaran kaedah mengajar, oleh CCTV Anak Channel "Growing Online" cerita ciri-ciri, tetapi juga mengatur sistem singkatan dalam bidang kelajuan membaca kuasa pengesahan. Memori Cepat berasal dari Amerika Syarikat, dibezakan profesor dari Taiwan ke China Suying Zheng, dan kerjasama penuh dengan Syarikat selepas sistem pengajaran import, digabungkan dengan pendidikan Cina ujian berorientasikan dan prinsip buku teks semasa serentak, alat belajar yang baik untuk anak-anak, dan telah majoriti orang tua, guru, rakan sekerja dari pengakuan luar biasa oleh China Central Television, Beijing Evening News, Spring City Evening News, Yunnan Maklumat Berita dan media lain untuk mengejar panas. 
Produk Baru

 
Berita  
 
Sijil  
Pendidikan Beijing Technology Co, Ltd luar biasa  Alamat: Kunming, China Wuhua Shin Po Street, Lantai 18, Ho
Sokongan Teknikal:Wellpad  Site Administrator